رم ddr4 مخصوص مادربردهای x99 میباشد .
رم حرفه ای ddr3 استاندارد در سال 2007 عرضه شد و هفت سال اول بر طبق انتظارات پیش می رفت ولی بعد از مدتی معیار ها تغییر کرد و محدودیت ها شروع شد .عرضه شدن Ddr4 RAm همه چیز را عوض کرد ، این رم با سرعتی بیشتر و پهنای باند دو برابر و مصرف برق کمتر تمام محدودیت ها را کاهش داد .
اگر گیمر حرفه ای هستید و به دنبال یک رم برای بازی با رزولوشن بالا می باشید و یا از نرم افزارهایی مثل ادیت ویدیو استفاده می کنید حتما رم ddr4 را تهیه نمایید .
در مادربردهای x99 و سی پی یو های اینتل هشت هسته ای با نسخه ویرایش i7 نرم افزار ها سریع تر بالا می ایند و اجرای آنها هموارتر می شود .
رنج پهنای باند ddr4 از 2111 mt/s (انتقال میلیونی بر حسب ثانیه) تا 3000 mt/s بوده و در مقایسه با ddr3 (محدوده 800 تا 2133 mt/s ) افزایش یافته است.
وقتی مادربرد را به x99 ارتقا میدهید در واقع قادر هستید به مسیر اصلی رم ddr4 دست پیدا کنید که بالاترین مقدار سرعت یک کیت رم ddr3 نسخه ویرایشی است.
با پیدایش نسل جدید از سی پی یو و جی پی یو (سی پی یو کارت گرافیک دارد) مصرف برق سیستم و تولید حرارت بیشتر می شود . ماژول های ddr3 در نسخه هایی با ولتاژ 1.5 و 1.65 و همچنین با انجام تنظیمات مخصوص بر مصرف برق پایین تا ولتاژ 1.35 عمل میکنند .
ماژولهای ddr4 با یک معیار فوق العاده پایین 1.2 ولتاژی عمل میکنند. ارتقا دادن مادربرد ddr4 باعث اجرای سریعتر مموری و کاهش مصرف برق و حرارت میشود .
در رم کرسیر، چیزی به عنوان "رم مموری بیش از حد" وجود ندارد. Ddr3 محدود به ماژولهای 8گیگ و نهایتا 32گیگ برروی مادربردهای 4 اسلت است . Ddr4 تا سال 2015 قابلیت فعالسازی 16 گیگ را خواهد داشت بنابراین شما میتوانید مقدار 64 گیگ برروی یک مادربرد 4 اسلت و 128 گیگ بر روی مادربردهای 8 اسلت دار را داشته باشید .
آشنایی با رم های ddr4 کرسیر
کرسیر محدوده کاملی از ram رم های ddr4 با سرعت بالا را ارائه میدهد. تمام رمهای ddr4 بر روی تمام سری های مادبرد x99 تست شده و جواب داده است .
کارایی رم کامپیوتر ddr4 dram دومینیتور پلاتینیوم
رم دومینیتور پلاتینیوم ddr4 با کارایی بالایی برای سیستمهای x99 با کلاس جهانی طراحی شده است . این قطعه توسط ای سی هایی با سپر محافظتی، تحت تستهای سخت اجرایی و ترکیب هنر و خنک سازی برای قابل اعتماد بودن اجرا در محیط های سخت ساخته شده است.
کارایی رم ddr4 dram دومینیتور پلاتینیوم- مدل نارنجی ویرایش محدود
مادربرد مدل گیگابایت چمپین x99-soc برای اورکلاک کردن ساخته شده است و در واقع این کیت ویرایشی محدود برای چمپین طراحی شده است. در این نوع نوار بالایی منحصربفردی وجود دارد که با زمینه نارنجی رنگ چمپین هماهنگ بوده و برای اجرا تا 3400mhz در دمای اتاق گارانتی شده است .
رمهای ddr4 ونجنس lpx با بالاترین کارایی
رم ram های ونجنس lpx با بالاترین کارایی در اورکلاک طراحی شده اند. قسمت پخش کننده حرارت از آلومینیوم خالص ساخته شده تا حرارت سریعتر پراکنده شود ، بخش pcb هشت لایه به مدیریت حرارت می پردازد و بهترین تجهیزات سقف اورکلاک را فراهم میکند
رم DDR4 از تکنولوژی کلاس20 نانومتری ساخته شده که این نوع رم ها از کارایی بسیار بهتر، اطمینان بالاتر و عملکرد بهتری نسیت به رم دی دی آر3 دارند.
رم DDR4 در سال 2014 وارد بازار شد. مهم ترین پیشرفتی که در آن به وقوع پیوسته پایین آمدن ولتاژ و بالارفتن سرعت انتقال اطلاعات است.
رم DDR4 می تواند 1.6 تا 3.2 گیگا-انتقال را از هر پایه انتقال دهد. همچنین این نوع رم ها 1.2 ولت انرژی مصرف می کنند که در مقایسه با دی دی آر3 ها میزان کمتری انرژی مصرف می کنند.
رم DDR4 از حالت deep power-down پشتیبانی می کند یعنی این امکان را برای دستگاه های میزبان به وجود می آورد که بدون اینکه نیاز به رفرش حافظه به حالت استندبای برود همین موضوع باعث صرفه جویی 40 الی 50 در صد در مصرف برق می شود که برای لپ تاپ ها و سرورها بسیار مفید و باصرفه است.
رم DDR4 از برد مدار چاپی 8 لایه پشتیبانی می کند، به دلیل پایدارای و ارسال بهتر سیگنال صورت می گیرد. همچنین در رم DDR4 مصرف انرژی 20درصد کمتر از رم های دی دی آر3 است.
در رم DDR4 میزان گرمای تولید شده بسیار پایین تر آمده و بر میزان پایداری آن افزوده شده است.
در رم DDR4 حداکثر سرعت انتقال داده به 3200 مگابیت در ثانیه می رسد، با وجود این رم لازم و ضروری است قطعات دیگر کامپیوتر نیز خود را سازگار با این رم کند.
رم DDR4 یک استاندارد و تکنولوژی بسیار جدیدتری در زمینه رم به کار گرفته شده در کامپیوترهای شخضی و تلفن های هوشمند محسوب می شود و بالاترین مزیت آن این است که به سرعت کلاک می شود و مصرف انرژی در آن بسیار کمتر است. تصور افزایش سرعت برای بیشتر کاربران رویایی دست نیافتنی است که با وجود رم دی دی آر4 هم می توان انتظار سرعت بیشتری را نسبت به همتایان خود داشت و هم به کاهش مصرف انرژی و کم کردن هزینه می انجامد.
در رم DDR4 سرعت کلاک از 2133 مگاهرتز آغاز می شود در حالی که این رقم در رم های دی دی آر3 برابر با 800مگاهرتز بود. بالارفتن فرکانس کاری سبب می گردد پهنای باند بیشتری قابل رویت و در دسترس باشد و در نتیجه با سرعت بالاتری ذخیره سازی اطلاعات بر روی حافظه صورت گیرد و بازخوانی آنها بسیار بیشتر شود.
البته با وجود اینکه رم DDR4 به تازگی روانه بازار شده اند ولی در قیمت تنزل پیدا کرده اند اگرچه در مقایسه با رم دی دی آر3 هنوز بسیار گران تر هستند.
سرعت رم DDR4 دوبرابر رم های دیگر است همین دلیل باعث می شود در اجرای همزمان برنامه های بیشتر و عملکرد بهتر کامپیوتر و نرم افزارها نقش زیادی را داشته باشد.
در رم حرفه ای DDR4 به دلیل اینکه توان مصرفی خیلی کمتری دارند همین دلیل موجب می شود عمر باتری دستگاه هایی مثل لپ تاپ یا تلفن های هوشمند بیشتر شود. همچنین گرمای تولیدشده در این دستگاه ها نیز بسیار کمتر است.