بررسی و معرفی تجهیزات و انواع کیس گیمینگ

بررسی و معرفی تجهیزات و انواع کیس گیمینگ

 

برای افرادی که به تازگی پا به عرصه بازی و گیمینگ گذاشته‌اند، ساخت یک رایانه شخصی و کیس گیمینگ ممکن است ترسناک باشد. اما حتی با یک دید فنی، این فرآیند آنقدرها هم که تصور می‌کنید، ترسناک نیست. ساخت یک کیس گیمینگ بیشتر از آنچه به دانش مهندسی کامپیوتر نیاز داشته باشد، شبیه به ساخت مجموعه لگو است. برای ساخت یک کیس بازی ابتدا باید اندازه کیس را درنظر داشته باشید، اندازه کیس را سخت افزاری که در آن نصب می‌کنید، تعیین می‌کند. پس از آن که در این مورد تصمیم گرفتید، باید سایر ویژگی‌ها و ظاهر کلی آن را بررسی کنید. کیس نه تنها باید از نظر بصری با لوازم بازی شما مطابقت داشته باشد، بلکه باید بتوانید تمامی قطعات داخلی را به راحتی نصب و تمیز نمایید.

در این مقاله از گروه مهندسین تخت جمشید به معرفی تجهیزات کیس گیمینگ پرداخته و عواملی که باید هنگام خرید کیس مناسب برای بازی درنظر داشته باشید را بیان کرده‌ایم.

 

برای خرید پاور کیس گیمینگ و کیبورد گیمینگ کلیک کنید.

 

ویژگی‌های کیس حرفه ای گیمینگ

ویژگی‌هایی که یک کیس حرفه‌ای گیمینگ بهتر است داشته باشد به شرح زیر است:

  1. جریان هوا

اگرچه ممکن است برخی از کیس‌ها در نگاه اول عالی به نظر برسند، اما ممکن است برای کسانی که می‌خواهند سخت افزار قدرتمندی داشته باشد، گزینه مناسبی نباشند. جریان هوای عالی برای هر رایانه شخصی ضروری است، به ویژه سیستم‌های گیمینگ که اغلب فشار زیادی به سخت افزار آن‌ها وارد می‌شود. جریان هوا محدود منجر به گرمای بیش از حد می‌شود. هنگام خرید تجهیزات کیس گیمینگ مطمئن شوید که فضای کافی برای نصب فن‌های اضافی وجود (در صورت لزوم) داشته باشد.

 

  1. سیستم‌های خنک کننده

اگر قصد دارید از خنک کننده‌های مایع AIO استفاده کنید یا خنک کننده مایع را از طریق CPU و GPU نصب کنید، کیس گیمینگ شما باید سوراخ‌های لازم را داشته باشد تا نصب آنها راحت‌تر و تمیزتر شود. علاوه بر این، همه کیس‌ها نمی‌توانند رادیاتورهای خنک کننده مایع در هر اندازه را در خود جای دهند. اگر قبلاً سیستم خنک کننده خود را خریداری کرده‌اید، عاقلانه است که بررسی کنید کیس شما از چه رادیاتورهایی پشتیبانی می‌کند.

 

  1. طول کارت گرافیک

اگرچه امروزه با کوتاه‌تر شدن کارت‌های گرافیک و داشتن فضای خالی بیشتر برای کارت‌های گرافیکی، اهمیت این موضوع کمتر شده است، اما همچنان این احتمال وجود دارد که کارت گرافیک شما آنقدر طولانی باشد که در کیس خریداری شده شما جای نگیرد. خوشبختانه، یک راه آسان برای بررسی این مشکل وجود دارد. هر کیس دارای صفحه‌ای است که مشخصات سخت‌افزارهای مورد نیاز را نشان می‌دهد. به این ترتیب، شما می‌توانید طول کارت گرافیک پشتیبانی شده توسط آن را بیابید.

 

  1. مدیریت کابل

امروزه مدیریت کابل به یک ویژگی استاندارد تبدیل شده است. اگر کیس دارای ویژگی مدیریت کابل باشد، مدیریت آن آسان‌تر و ساخت آن تمیزتر می‌شود. به این ترتیب نه تنها لوازم داخلی کیس زیبا و تمیز به نظر می‌رسد، بلکه تجربه نصب و اصلاح شما را در آینده راحت می‌کند. بخش‌های اختصاصی برای مخفی کردن و مسیریابی کابل‌ها و صفحه پشتی قابل جابجایی روی کابینت، نشان‌دهنده فواید کیس با ویژگی‌های مدیریت کابل مناسب است.

 

  1. دارای پوششPSU

کابل‌های شل که از PSU شما بیرون می‌آیند، احتمالاً برای شما آزاردهنده هستند. پوشش‌های PSU در کیس‌ها به پنهان کردن کابل‌های شل و همچنین قرار دادن PSU در داخل یک محفظه منظم کمک می‌کند. اگر می‌خواهید ساختار تمیزی داشته باشید، به خصوص اگر قصد استفاده از PSU‌های غیر ماژولار را دارید، این مورد بسیار ضروری است.

 

 

 

انواع کیس گیمینگ

هنگام خرید کیس گیمینگ باید به اندازه مادربورد توجه ویژه‌ای داشته باشید. در واقع این مادربورد است که نوع و اندازه کیس شما را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید از سیستم‌های خاص با قطعات بزرگتری روی مادربورد استفاده کنید، نیاز به کیس‌های بزرگتری خواهید داشت. اما اگر به دنبال یک سیستم سبک و جمع و جور هستید، می‌توانید مادربورد با ابعاد کوچکتری انتخاب نمایید.

در کیس‌های EATX می‌توانید مادربردهای بزرگتری نصب کرده و کیس M-ATX دارای ابعاد کوچکتری نسبت به سایر کیس‌ها است. مادربوردهای ATX دارای سایز نرمالی بوده و Mini-ITX  کوچک‌ترین نوع مادربردی است که درون کیس استفاده می‌شود. از آنجایی که در حال حاضر این مقادیر یک استاندارد جهانی پذیرفته شده است، کیس کامپیوتر، مادربردها و منابع تغذیه دارای انواع استاندارد مشخصات ATX هستند. اکنون بیایید اندازه‌های مختلف کیس‌ها که در بازار مجود هستند را بررسی کنیم:

 

  1. فول تاور (Full Tower)

یک مادربرد استاندارد ATX دارای طول 9.6 اینچ و مادربرد EATX دارای طول 13 اینچ است. کیس‌هایی که به راحتی می‌توانند این نوع مادربورد را در خود جای دهند Full Tower Cases نامیده می‌شوند. آیا این به این معنی است که نمی‌توانید از مادربردهای کوچکتر در داخل آنها استفاده کنید؟ قطعاً نه. کیس‌های بزرگ معمولاً به گونه‌ای ساخته می‌شوند که تمام سخت‌افزارهای کوچک‌تر را نیز در داخل خود جای دهند.

 

  1. کیس مید تاور (Mid Tower)

هنگامی‌که صحبت از کامپیوتر گیمینگ می‌شود، کیس Mid Tower محبوب ترین نوع آن‌هاست. ترکیبی عالی از اندازه‌های نسبتاً کوچک و حجم‌های داخلی کافی برای گنجاندن تمام وسایل داخلی که ممکن است اکثر گیمرها به آن نیاز داشته باشند را فراهم می‌کند. به راحتی می‌توانید مادربردهای ATX و MATX را در این نوع کیس جای دهید. توجه داشته باشید که برخی از کیس‌های Mid-tower برای پشتیبانی از مادربردهای EATX نیز مناسبند.

 

  1. مینی تاور کیس (Mini Tower)

در این نوع کیس ممکن است قرار دادن تمامی اجزا کمی سخت‌تر باشد، اما مزیت آن جمع و جور بودن و قابلیت حمل بهتر آن است. به دلیل جثه کوچک این نوع کیس، نمی‌توانید از مادربوردهای بزرگتر از MATX استفاده کنید.

 

  1. Mini-ITX

این نوع کیس یکی از فشرده ترین و محبوب ترین انواع کیس‌هایی است که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد. کیس‌های Mini-ITX دارای محدودیت‌های شدید فضایی هستند. هر کیس با این اندازه فقط می‌تواند مادربردهای Mini-ITX و سایر اجزای سازگار با Mini-ITX را در خود جای دهد. با این حال، این یک انتخاب عالی برای افرادی است که خواهان یک سیستم قدرتمند با قابلیت جابه‌جایی هستند.

 

 

کیس گیمینگ به چه قطعاتی نیاز دارد؟

برای ساخت یک کامپیوتر بازی به چه چیزهایی نیاز دارید و از نظر سازگاری قطعات رایانه‌های شخصی بازی چه مواردی را باید در نظر بگیرید؟ در این قسمت لیستی جامع از قطعات رایانه‌های شخصی بازی را ارائه داده‌ایم. توجه داشته باشید که حتماً قبل از خرید قطعات درون کیس، آن را با سایز کیس خود مطابقت دهید.

  • کیس: از بین تمام قطعات کامپیوتر بازی، کیس یکی از ارزان‌ترین قطعات است. با این حال، هنگام انتخاب کیس، باید اندازه مادربرد و همچنین هر فن اضافی یا سیستم خنک کننده‌ای که قصد دارید در کیس قرار دهید، در نظر داشته باشید.
  • مادربرد: یکی از مهم‌ترین قطعات سیستم گیمینگ مادربورد آن است. همانطور که در قسمت قبل نیز توضیح داده‌ایم، باید نوع مادربورد را مطابق با اندازه کیس خود انتخاب نمایید.
  • واحد پردازش مرکزی (CPU): یکی از مهم‌ترین تجهیزات کیس گیمینگ cpu آن است. CPU روح سیلیکونی رایانه شخصی شماست و تمایز یک دستگاه بازی بسیار قدرتمند از یک لپ تاپ را نشان می‌دهد.
  • واحد پردازش گرافیکی (GPU یا کارت گرافیک): هیچ بخشی بیشتر از کارت گرافیک یا GPU، بزرگترین عامل را در عملکرد بازی نخواهد داشت. در حالی که CPU داده‌ها را ردیابی می‌کند، GPU بخشی است که مسئول گرفتن این داده‌ها و نمایش آن‌ها در مانیتور شماست. این دو نزدیک به هم کار می‌کنند، بنابراین اگر CPU شما با سرعت بالا اتفاقات بازی را پردازش نمی‌کند، این باعث می‌شود که خروجی بصری GPU برای منتظر ماندن در CPU کند شود و باعث کاهش نرخ فریم (تاخیر) خواهد شد.
  • RAM: نیازهای رم بستگی به کارهایی دارد که می‌خواهید با سیستم گیمینگ خود انجام دهید. به طور معمول، اکثر کاربران می‌توانند با رم 8 تا 16 گیگابایتی کار کنند. حداقل 16 گیگابایت رم برای یک کامیپوتر گیمینگ پیشرفته جهت ویرایش ویدیو، طراحی گرافیکی یا AR/VR بهترین است، اما 8 گیگابایت نیز اکثر نیازهای شما را رفع می‌کند.
  • واحد منبع تغذیه (PSU): PSU برق را از پریز دریافت و به جریان DC کم ولتاژ برای مصرف قطعات کامپیوتر تبدیل می‌کند. این قطعه مستقیماً به قطعات برقی از جمله مادربرد، فن‌ها و کارت گرافیک شما متصل می‌شود.
  • هارد دیسک (SSD/HDD):‌ هارد دیسک یک دستگاه ذخیره سازی داده است که بازی‌ها، تصاویر، فیلم‌ها، موسیقی و هر فایل دیگری را که می‌خواهید، ذخیره می‌کند.
  • خنک کننده: خنک‌سازی برای کنترل و کارایی بهینه خروجی حرارتی CPU/GPU ضروری است. به‌ویژه اگر به دنبال اورکلاک کردن کامپیوتر گیمینگ خود یا انجام کارهای سنگین در محیط‌هایی با دمای بالا هستید، بسیار مهم است.

 

برای خرید فن کیس گیمینگ و  فن cpu حرفه ای کلیک کنید.

 

آیا تجهیزات کیس گیمینگ گران قیمت هستند؟

پاسخ به این سؤال بستگی به این دارد که گران بودن را چگونه تعریف کنید. اگر به دنبال کیسی حرفه‌ای با تجهیزات گیمینگ حرفه‌ای هستید، نیاز به هزینه بالاتری خواهید داشت و به این ترتیب گران بودن برای شما معنی ندارد، زیرا می‌خواهید از تجربه بازی خود لذت برده و چه بسا از بازی کردن کسب درآمد داشته باشید. اما اگر تنها هدف شما بازی و سرگرمی باشد، نیاز به تجهیزات پیچیده و سنگینی نخواهید داشت و می‌توانید با هزینه‌ای کمتر یک کیس گیمینگ مناسب برای خود بسازید.

 

جمع بندی

زیبایی ساخت کیس‌های گیمینگ این است که همیشه و در هر زمان که بخواهید یا هر زمانی که بودجه شما اجازه می‌دهد، بخش‌های جداگانه کیس را ارتقا داده و به عنوان مثال حافظه RAM یا SSD اضافه کنید. به همین دلیل است که پیشنهاد می‌کنیم همیشه از کیس‌های گیمینگ در ابعاد بزرگتر استفاده کرده تا بتوانید به راحتی تجهیزات کیس گیمینگ خود را ارتقا دهید. ما امیدواریم که ساخت یک کیس گیمینگ برای شما سرگرم کننده بوده و از تجربه بازی خود لذت کافی ببرید. در ضمن اگر برای خرید و تهیه تجهیزات کیس گیمینگ خود نیاز به مشاوره و پشتیبانی داشتید، می‌توانید با مشاورین ما در گروه مهندسین تخت جمشید، تماس بگیرید.

 

خرید جدیدترین تجهیزات گیم

 

دیدگاه کاربران (0)
افزودن یک دیدگاه

    هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد